En smuk nordisk gymnastikaften

Nordisk Aften

En stor del af Gymnaestradaen er de traditionsrige landeaftener med shows, der viser noget af det bedste gymnastik fra nord og syd og fra øst til vest. Tirsdag aften drog et forventningsfuldt publikum mod nord for at opleve ‘Nordisk Aften.’ Her var Danmark, Norge, Sverige og Finland gået sammen om at skabe ét stort show med årstiderne som det overordnede tema. Danmark blev repræsenteret af Ollerups Elevhold, Gadstrup (Grevinderne), MotionsMix Varde og Verdensholdet.

Grevinderne og Ollerup deltog også ved Nordisk Aften for fire år siden i Helsinki, hvorimod det var MotionsMix Varde og Verdensholdets første gang. Det er faktisk første gang at det berømte danske hold med nogle af Danmarks dygtigste gymnaster, der hvert andet år rejser verden rundt for at sprede budskabet om et sundt og aktivt liv gennem deres shows og workshops, deltager ved World Gymnaestrada.

Vi har glædet os til at være en del af et så stort internationalt event som Gymnaestradaen og til at vise hvor langt man kan komme med gymnastikken indenfor den stærke foreningskultur, vi har i Danmark. Gymnaestradaen er en perfekt platform til udveksling og til at dele glæden ved gymnastikken, udtaler General Manager for Verdensholdet, Mette Holm Rod

Alle de danske hold leverede flotte præstationer på gulvet foran det store og begejstrede publikum og kunne efter to gange halvanden times gymnastikshow gå glade og trætte i seng.

Se klip fra Nordisk Aften på Facebook og Instagram og se stemningsbilleder her