Mandag: Dramatik og energi med Grevinderne og Sundeved Efterskole

Gymnaestrada handler om fællesskab, gymnastik og passion. Hvert fjerde år samles vi på tværs af landgrænser for at dyrke vores fælles passion for gymnastik. Under Gymnaestradaen oplever vi alt fra små to-mands-hold til store ‘large groups’ med hundredevis af gymnaster. Vi ser og mærker gymnastikken gennem hele livet og ved Gymnaestradaen oplever vi den gennem øjnene der ser – netop derfor er diversiteten i gymnastikken, traditionerne, aldersgrupperne og disciplinerne altid en kæmpe fornøjelse at opleve – her er plads til alle gymnastikkens udtryksformer – and we love it 🙂

Den danske delegation består af 15 forskellige foreningshold, deltagere på World Team og vores fælleshold (Classic Ladies) hvor gymnasterne træner til en fælles koreografi. Alle holdene har hvert deres udtryk, men fælles for dem alle er, at de optræder med netop deres oplevelse og fortolkning af gymnastikken.

Mandag var de fleste af de danske hold endelig på gulvet og i græsset, fire års forventninger skulle endelig forløses.

Grevinderne International Team

De rutinerede gymnaster fra Gadstrup GF har mere end 800 shows i 37 lande i baggagen. Og holdet som udelukkende består af piger mellem 7 og 20 år skuffede bestemt heller ikke ved denne Gymnaestrada. Holdet lagde mandag ud med en dramatisk og betagende opvisning med rytme, akro og spring. Vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet hvis du kigger forbi deres næste opvisning i denne uge.

Sundeved Efterskole

Søndag aften sørgede gymnasterne fra Sundeved Efterskole for god underholdning ved velkomstfesten i Götzis og de havde bestemt ikke tænkt sig at give den mindre gas ved dagens indendørs opvisning i messeområdet. Til fede rytmer og medtagende gymnastik, fik publikum i hal 13 fantastisk underholdning med et højt energiniveau. Gymnasterne fra Sundeved Efterskole formår udover at betage med deres gymnastik, at invitere alle omkring sig med til deres ‘fest’, og det er vel det, at opvisningsgymnastikken gør aller bedst 🙂